Редактор: e-mail: Кадър: БТВМатематикът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВМатематикът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса
Коментари Харесай

Проф. Николай Витанов: На всеки един регистриран с Ковид, има трима нерегистрирани

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Математикът на Националния действен щаб за битка с ковид - проф. Николай Витанов, показа в предаването " Лице в лице " по БТВ своите визии за пандемията.

" Това, че сме паднали под 600 болни на 100 000 души приказва, че ограниченията работят. Сега се появява нов миг, идва имунизацията. Ако успеем да имунизираме 2 милиона души, ще стартира да се усеща сериозен спад на заболелите, а при 3,5 милиона имунизирани ще си решим казуса. Ще има толкоз малко новозаразени, че няма да се усети нито в лечебните заведения, нито стопански. Добри са имунизациите, аз персонално бих се ваксинирал ", сподели той.

" Да не се заблуждаваме, само че такива пандемии ще има и в бъдеще. В момента на всеки един регистриран случай, има три нерегистрирани. Когато вървим по улиците един на 20 е срещнал вируса и има заплаха да заразява. Затова е добре да си носим маските даже навън - по базари, по спирки и така нататък ", безапелационен е проф. Витанов.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР